OVS COMPANY NURSERY

Cities: MESTRE
Countries: ITALY
Work in Progress - Engineering: F&M INGEGNERIA
Beginning of Construction: 2016
The new nursery for the employees of the OVS Headquarter is a single-floor building with a central court composed by two pavilions recovered from the event Expo Milano 2015 and two new smaller volumes to link the parties. The complex nis closed and protect from the outside in order to isolate the children from the neighborhood mostly composed by parking nlots, commercial and industrial buildings. The entrance is with nglass elements to allow the view of the building shape and the ninternal court from the outside. The spaces dedicated to the nchildren’s activities present natural light and direct access to the courtyard.
Photo credits: F&M Ingegneria
1829 Projects